Omschrijving

Tijdens de cursus Fintech is een introductie gegeven op verschillende technische onderwerp die de wereld van de financial in een rap tempo veranderen. Voorbeelden hier van zijn decision mining, process mining, blockchain, Artificial Intelligence, API’s, Machine Learning en Edge Networks. In deze cursus worden vijf technieken, die in de komende jaren de financial als eerste zullen raken, verder verdiept. Deze vijf technieken zijn: 1) Robotic Process Automation, 2) Artificial Intelligence, 3) Analytics, 4)
Process Mining en 5) Decision Mining.

De behandeling van elk onderwerp zal beginnen met de analyse van een huidige situatie/taak van een financial zoals deze in Microsoft Excel wordt opgelost. Vanuit dit vertrekpunt wordt daarna de techniek gepositioneerd tegenover Microsoft Excel zodat de cursusdeelnemer de oplossing meteen naar de huidige praktijk kan koppelen. Hierna zal per techniek de impact van de technologie, een aantal voorbeelden van de technologie en de implementatie van de technologie worden behandeld. Tijdens deze cursus wordt op inspirerende en voor iedereen begrijpbare manier de technieken Robotic Process Automation, Artificial Intelligence, Analytics, Process Mining en Decision Mining ontleed. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassingen in de alledaagse praktijk.

Ingangseisen

Afronding Fintech 1 of gelijksoortige cursus.

Doelgroep(en)

Accountants RA/AA, business- en register controllers en financiële dienstverleners.

Leerdoelen

Na afloop van deze cursus beschikt de cursist over: 1) de kennis om de belangrijkste technieken voor een financial te herkennen en te kunnen positioneren in de huidige praktijk, 2) de mogelijkheden en onmogelijkheden van verschillende technieken te benoemen, 3) de mogelijkheden van elke techniek voor de eigen praktijk in kaart te brengen.

Contactgegevens
EDM-Competence Centre
info@edm-cc.nl