Het realiseren van echte toegevoegde waarde voor de organisatie doormiddel van data

Echte impact kan alleen worden gerealiseerd door inzichten, die de organisatie helpt betere beslissingen te maken. Maar hoe kijk je in de overvloed van data naar wat nu echt relevant is om een stap voorwaarts te zetten? Helemaal nu de data hoeveelheid exponentieel stijgt. Een veel gehoord antwoord is (predictive) analytics. Maar helaas is dit antwoord vaak een holle frase. Wil je als organisatie analytics op kerngetallen, processen en/of beslissingen? Of wil je een geïntegreerd beeld op deze drie-eenheid? Om dat te realiseren dient de data vanuit elk individueel perspectief en als geheel geanalyseerd te worden. Hiervoor zijn verschillende methoden, technieken en tooling, zoals advanced analytics, process mining en decision mining.

 

 

Welke waarde kan ik vanuit elk perspectief uit mijn data halen en welke technologie, methoden en technieken heb ik daarvoor nodig?   Wij helpen klanten inzicht te verkrijgen in beide vragen doormiddel van een gestructureerde aanpak die, zowel beide vragen beantwoord als deze aan elkaar koppelt. Doormiddel van een samengestelde bibliotheek van best-practices bestaande uit methoden en bijbehorende analyse vragen versnellen we het proces van data-analyse voor de klant.

Tijdens een (serie van) workshop(s) en/of coaching helpen wij klanten inzicht te verkrijgen in de analyse vragen die er voor de business toe doen. Daarnaast koppelen wij deze analyse vragen aan methoden, technieken en tooling die benodigd zijn om deze vragen te kunnen beantwoorden.

Benieuwd naar onze toegevoegde waarde voor u, neem dan contact op met:  info@edm-cc.nl